Cloud services

Buiten het regelen van zaken die direct betrekking hebben op je service of product, zijn er nog een hoop andere zaken die geregeld dienen te worden bij het opstarten van je bedrijf. Denk hierbij aan internet en bellen.

Veel internetproviders bieden verschillende bundels aan als het gaat om zakelijk internet en bellen. Zo kun je als ZZP-er of MKB gemakkelijk een abonnement afsluiten voor je bedrijf. Hieronder lees je wat je moet weten bij het uitkiezen van zakelijke abonnementen.

Tussen consumenten en zakelijke pakketten zitten veel verschillen. Een zakelijk gebruiker heeft natuurlijk andere verwachtingen van een internetabonnement dan een consument.

Het verschil in zakelijke en consumenten pakketten zijn bijna nooit te vinden in snelheid, maar in het aantal uitgebreide opties die erbij worden aangeboden, zoals diensten als een 24-uurs bereikbaarheid van de helpdesk, zekere pindienst, vaste IP-adressen en een hoge up-time.

Razendsnel internet met constante kwaliteit

Glasvezel wordt op steeds meer bedrijventerreinen aangelegd. Dat is een positieve ontwikkeling, want een snelle en betrouwbare internetverbinding is onmisbaar in uw organisatie. Met een glasvezelverbinding van Felloo profiteert u van een supersnelle verbinding. Daarnaast bent u verzekerd van constante kwaliteit.

Felloo regelt het beheer over uw glasvezelverbinding. U hoeft zelf dus geen onderhoud aan uw verbinding uit te voeren. U profiteert altijd van de snelle en stabiele verbinding die glasvezel u te bieden heeft. Met een glasvezelverbinding van Felloo is uw organisatie verzekerd van een toekomstvaste oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diensten op maat. We helpen u graag vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.

Felloo cloud services